Mukaan seuran toimintaan

Mukaan uimaseuran toimintaan

Uimaseurat ovat rekisteröityjä yhdistyksiä, jotka kuuluvat jäseninä Suomen Uimaliittoon.

Uimariperheen arkeen lasten uintiharrastus vaikuttaa monella tavoin. Mitä pienempi uimari, sitä enemmän tarvitaan vanhempien osallistumista harrastukseen. Vanhempien tehtävänä on huolehtia siitä, että puitteet ovat kunnossa ja tukea ja auttaa uimaria tarpeen mukaan.

Uimaseuraa ei ole ilman vanhempia, seuratoiminnasta löytyy sopivia tehtäviä kaikille halukkaille. Pienen seuran haaste on saada toiminta pyörimään rajallisilla resursseilla. Pienessä seurassa kaikkien osallistuminen seuratoimintaan tavalla tai toisella on seuran elinehto. Vastineeksi yhteinen harrastus antaa paljon myös vanhemmille, uutta sisältöä elämään ja uusia ihmissuhteita.

Oivallinen keino päästä mukaan uimaseuratoimintaan, on osallistua esimerkiksi seuran järjestämälle tuomari- ja toimitsijakurssille. Sieltä saa paljon tietoa lajista, sen säännöistä ja erityispiirteistä sekä pääsee tutustumaan muihin toimijoihin. Voimassa olevan toimitsijakortin myötä pääset eturiviin seuraamaan kilpailutapahtumia.
(Lähteet: pisara.uimaliitto.fi )
Seurassa on myös jatkuva tarve uusille valmentajille ja ohjaajille. Mukaan tuleville järjestetään Uimaliiton kautta ohjaaja- tai valmentajakoulutus.
 Otamme mielellämme toimintaamme mukaan innostuneita henkilöitä, nuoria, tai jo kokemusta omaavia vapaaehtoisia, jotka haluavat hankkia ohjaajakokemusta tai antaa jo aiemmin hankittua osaamistaan seuramme käyttöön.
Ota yhteyttä, kemijarvenkaiku(at)gmail.com.
Jaa kokemuksesi ja lukemasi myös muiden kanssaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Suomen pohjoisin uimaseura