Jäseneksi liittyminen

Kaikki uimarimme ovat uimaseura Kemijärven Kaiun jäseniä. Jäsenmaksu on 20 e/vuosi. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys kaikelle seuran toimintaan osallistumiselle. Kannatusjäsenmaksu on 10 e/kalenterivuosi. Jokaisesta uimariperheestä ainakin toinen vanhempi on kannatusjäsen. Jäseneksi liittyessään uimari saa seuran logolla varustetun uimalakin sekä T-paidan. Seuramme myös vakuuttaa kaikki uimarijäsenet uintiharjoituksissa mahdolliseti tapahtuvien tapaturmien varalta. Jos lapsi kilpailee, vanhempien tulee hankkia hänelle erillinen urheilutapaturmavakuutus joka kattaa myös kilpailutoiminnan. Kilpailuissa käyville uimareille vanhemmat lunastavat Blue Card-lisenssin jonka mukana voi ostaa urheilutapaturmavakuutuksen.

Jäsenmaksun lisäksi, uintiryhmään kuuluessaan, uimari maksaa erikseen määritellyn kausimaksun. Kausimaksut seurassamme ovat verrattain edullisia. Annamme myös sisarusalennuksen kausimaksuista. Syksyn kausimaksut laskutetaan lokakuun loppuun mennessä ja kevään kausi- ja jäsenmaksut heti vuosikokouksen jälkeen. Jäsenmaksu laskutetaan liittyessä seuran jäseneksi tai keväisin koko kalenterivuodelta.

Seurassamme kaikki jäsenet tekevät talkootyötä seuran toiminnan mahdollistamiseksi.

Jäsenlomakkeita saa sihteeriltä. Jos jäsenlomakkeihin merkityt yhteystiedot muuttuvat, tai jos uimari lopettaa harrastuksen ja eroaa seurasta, on siitä ilmoitettava seuran sihteerille kemijarvenkaiku(at)gmail.com.

 

Jaa kokemuksesi ja lukemasi myös muiden kanssaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Suomen pohjoisin uimaseura