Talkootoiminta

Kemijärven Kaiku tarjoaa verrattain edullista uimaseuratoimintaa. Meidän seuramme pyrkii siihen, että kaikilla lapsilla vanhempien taloudellisesta tilanteesta riippumatta olisi mahdollisuus harrastaa uintia kaikilla tasoilla. Jotta tämä olisi mahdollista, pyrimme pitämään kausimaksut ja muut kustannukset kohtuullisella tasolla talkootöitä ja varainkeruuta yhdessä tekemällä.

Uimaseura järjestää vuosittain uintikilpailut, Pääsiäisuinnit, uimahalli Poukamassa. Pääsiäisuinnit ovat seuran suurin vuosittainen voimanponnistus ja tärkein tilaisuus. Pääsiäiskilpailujen järjestelyihin osallistuminen on kaikkien seuramme jäsenten tukijoukkojen velvollisuus. Seuran pienuudesta johtuen, koko seuran jäsenistön osallistuminen tapahtuman järjestelyyn on välttämätöntä tapahtuman onnistumiseksi.

Muita talkoita ovat tilavalvontaan liittyvät talkoot keväisin ja syksyisin. Leirejä pidettäessä vanhemmat huolehtivat talkootöinä ruokahuollosta.

Vapaaehtoisella talkootyöllä myös pyöritetään suurin osa seuramme uimareiden valmennuksesta ja seuran hallinnosta.

Uimareiden vanhempien tekemä seuratyö on edellytys elinvoimaisen toiminnan säilymiseksi.

Toivomme, että suurempi osa seuramme jäsenistä kykenisi näkemään tämän toiminnan niin merkittävänä, että osallistuisivat suuremmalla volyymilla seuran toimintaan ja näin mahdollistaisivat tämän hienon harrastuksen säilymisen Kemijärvellä tulevaisuudessakin.

Seuramme on vuosikymmenien saatossa mahdollistanut uimataidon hankkimisen valtavalle määrälle Kemijärveläisiä lapsia. Osa heistä on jatkanut uintia pitkään ja menestyksekkäästi. Seuramme on toiminut vapaaehtoistyön voimin jo yli 70 vuotta.

Jaa kokemuksesi ja lukemasi myös muiden kanssaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Suomen pohjoisin uimaseura