Kemijärven Kaiusta kaksi ikäkausimestaruusfinaaleihin

Ikäkausimestaruusfinalistit Elizaveta Parfenova ja Aada Sulasalmi

Kaksi Kemijärveläistä nuorta selvitti tiensä viikonvaihteessa Oulun aluemestaruuskisoista ikäkausimestaruusuintien valtakunnalliseen huipentumaan. Ikäkausimestaruusuintien finaali järjestetään marraskuun lopulla Seinäjoella. Ikäkausimestaruuskilpailujen finaaliin pääsevät jokaisessa lajissa aluemestaruuskilpailujen tulosten perusteella 16 nopeinta Suomessa.

Kemijärven Kaiusta finaaliin ovat päässeet Elizaveta Parfenova 14-vuotiaiden tyttöjen 100 m rintauinnin matkalla (16.), sekä Aada Sulasalmi 13-vuotiaiden tyttöjen 100 m perhosuinnin matkalla (12.).  Tytöt ovat erittäin motivoituneita harjoitteluun ja ovat tehneet kovasti töitä saavuttaakseen hyvät tulokset. Tytöt antoivat kuitenkin kiitosta menestyksestään myös valmentajalleen. ”Ilman häntä ei olisi mennyt yhtä hyvin”, tytöt kiittelivät.

Vuosi 2015 onkin jälleen näyttänyt, että pienestäkin, Suomen pohjoisimmasta uimaseurasta, on mahdollisuus ponnistaa korkealle. Tämän syyskauden arvokisoja ikäkausimestaruusuintien lisäksi ovat nuorten SM-kilpailut, joihin Kaiun kahdella uimarilla on aikarajat alitettuina.

Jaa kokemuksesi ja lukemasi myös muiden kanssaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email