NSM ja Grand Prix Challenge

NSM-viestijoukkue-Elizaveta-Parfenova-Anastasia-Parfenova-Aada-Sulasalmi-Viveca-Meriläinen
NSM-viestijoukkue-Elizaveta-Parfenova-Anastasia-Parfenova-Aada-Sulasalmi-Viveca-Meriläinen

 

Heinäkuun alussa 1.-3.7.2016  Kemijärven Kaiun nuoret uimarit kävivät hakemassa kisakokemusta Jyväskylässä uiduista Grand Prix Challenge-kilpailuista. Kilpailuissa uitiin nuorten SM-viestit joihin Kaiku pääsi osallistumaan 4x100m sekauintiviestiin. Viestijoukkueen kokoonpano vaihtui viimemetreillä yhden uimarin estyessä lähtemästä. NSM-viestijoukkueessa uivat näin ollen Elizaveta Parfenova, Anastasia Parfenova, Aada Sulasalmi ja Viveca Meriläinen. Viestiuinti oli jännittävä ja hieno kokemus tytöille jotka uivat ensimmäistä kertaa nuorten SM-tasolla ollen nuorimpia uimareita lajissaan. Tuomarit olivat kilpailussa tarkkoina ja Kaiulle kirjattiin harmittava vaihtorikko. Hienoa kisakokemusta kokonaisuutena tämä ei kuitenkaan himmentänyt.

Henkilökohtaisissa lajeissa Elizaveta Parfenova ja Aada Sulasalmi tekivät hienot suoritukset. Elizaveta ui  50m ja 100 m rintauinneissa lähelle omia ennätyksiään. Aada kilpaili 50 m vapaa- ja perhosuinnin sekä 100 m perhosuinnin matkoilla ja kykeni parantamaan omaa ennätystään 50 m perhosuinnin matkalla.

Näiden arvokilpailujen jälkeen myös kilpauimarit ja valmentajat vetäytyivät ansaitulle kesälomalle. Kokonaisuutena kilpailukausi 2015-2016 on ollut tapahtumarikas ja Kaiku on ollut hyvin edustettuina syksyn ja kevään arvokilpailuissa ja useissa muissa kansallisissa uintikilpailuissa.

Jaa kokemuksesi ja lukemasi myös muiden kanssaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email