Pääsiäisuinnit ja TUL:n leiri

Pääsiäisuinnit kisailtiin jälleen lankalauantaina Poukamassa. Kemijärvellä oli kilpailemassa yhdeksästä eri uimaseurasta yhteensä noin 70 uimaria, jotka starttasivat päivän aikana yli 260 kertaa.

Kaiun omat uimarit tekivät runsaasti hyviä tuloksia ja sijoittuivat ahkerasti kolmen parhaan joukkoon eri lajeissa ja ikäluokissa. Kaiun uimarit ottivat yhteensä 10 kultaa, 15 hopeaa ja 8 pronssia. Kaiun päivän kultamitalistit ovat: Elizaveta Parfenova, Aada Sulasalmi, Anastasia Parfenova, Onni Kelloniemi, Lotta Lahtela, sekä Pinja Perälä. Pienimmätkin uimarit selvittivät hienosti omat lajinsa ja hankkivat kokemusta tulevaa varten.

Kilpailujen kovimman tuloksen teki Rovaniemen Uimaseuran Jenni Niskanen, uiden 50 m vapaauinnin aikaan 29,37, saaden 495 Finapistettä. Tulokset ovat kokonaisuudessaan luettavissa www.kemijarvenkaiku.net/paasiaiskisat/paasiaiskisat-2016/tulokset/

Pääsiäisen aikana Kemijärvellä järjestettiin myös Työväen Urheiluliiton (TUL) alueuintileiri, jonka ohjelmaan kilpailut luonnollisesti kuuluivat. Leirillä olivat torstaista sunnuntaihin Kemin Työväen Uimareiden, Haukiputaan Heiton, sekä Kemijärven Kaiun 9-15 -vuotiaita uimareita 25 kpl. Leirillä pääpaino oli uintiharjoituksissa, joissa käytiin kaikki tekniikat läpi. Allasharjoituksia leirin aikana oli neljä. Lisäksi kilpailtiin, syötiin, nukuttiin ja vapaa-ajalla tutustuttiin uusiin ystäviin. Leiriin kuului myös luento ja kuivatreeneissä pelailtiin erilaisia pallopelejä.

Leiriläiset oppivat taas uutta uinnista ja nauttivat uintiharjoitusten lisäksi hyvästä yhteishengestä sekä yhteisistä peleistä ja leikeistä.  Leiri päätettiin molemminpuolisiin kiitoksiin ja suklaisiin pääsiäisnamuihin. Leiri oli onnistunut kaikin puolin ja seuraavaa TUL:n leiriä jo suunnitellaan ja odotetaan. Nämä lasten ja nuorten uintileirit järjestyvät Pohjoisen alueen uimaseurojen hyvällä yhteistyöllä sekä TUL:n tuella.

Uintikilpailujen ja –leirin järjestäminen käytännön töineen ja toimitsijatarpeineen on pienelle uimaseuralle todella suuri ponnistus. Pohjoisen alueen uimaseurojen hyvällä yhteistyöllä ja tuella saimme jälleen iloksemme uida kilpaa täällä kotialtaassa Kemijärvellä! Rovaniemen Uimaseuralle, Kemin Työväen Urheilijoille, Haukiputaan Heitolle, Kempeleen Pyrinnölle sekä Kemijärven talkoolaisille iso kiitos antamastanne tuesta kilpailun onnistumiseksi! Kiitos myös paikallisille yrityksille kilpailujemme tukemisesta!

Valokuvagalleriaan on lisätty kuvia Pääsiäisuinneista.

 

Jaa kokemuksesi ja lukemasi myös muiden kanssaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email