Vesiralli

Vesiralli on 7-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu neliosainen uinnin monipuolisuuskurssi, jonka tavoitteena on tukea ja auttaa lapsen kasvua uintiharrastukseen.

Vesiralli 1 ja 2 -kursseilla harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä ja olennaisia asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa sekä erilaisia temppuja ja taitoja.

Vesiralli 3 ja 4 -kursseilla harjoitellaan kokonaisvaltaisia suorituksia kuitenkaan unohtamatta monipuolisuutta ja hauskuutta.

Vesirallissa edetään eteenpäin suorittamalla jokaisen kurssin päätteeksi osaamistesti, jonka hyväksytysti suorittaessaan lapsi saa kurssista todistuksen ja vesirallimerkin ja siirtyy seuraavalle kurssille. Vesirallia ohjaa Suomen uimaliiton kouluttama ohjaaja.

Kursseilla käydään kerran viikossa tapahtuvan harjoituksen aikana hauskasti ja haastavasti läpi kaikkien uintiurheilumuotojen perusteita. Vesipallo, taitouinti, uimahypyt sekä uintitekniikat tulevat lapselle tutuksi kurssin aikana. Tavoitteena on haastaa lasta liikkumaan vedessä mahdollisimman monipuolisesti. Yksi monipuolisten harjoitteiden tavoite on kehittää lapsen vesitaitavuutta, uintivarmuutta ja selviytymistä erilaisista tilanteista vedessä. Vesirallissa lapsen monipuolinen liikkuminen ja liikuttaminen takaavat erinomaiset lähtökohdat tulevaisuuden harrastamista ja tavoitteellista harjoittelua ajatellen.

Vesiralliin ovat tervetulleita kaikki 7-10-vuotiaat lapset, jotka osaavat uida syvässä altaassa 25 metriä esimerkiksi myyrää tai alkeisselkää. Vesiralliin pääsee mukaan syksyisin, ensimmäisen osion käynnistyessä, mikäli ryhmässä on tilaa.

Jaa kokemuksesi ja lukemasi myös muiden kanssaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Suomen pohjoisin uimaseura